STN EN ISO 8754: 2004 (65 6114), Ropné výrobky. Stanovenie obsahu síry. Energo-disperzná röntgenová fluorescenčná spektrometria (ISO 8754: 2003). - Bešina, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 8754: 2003