STN EN IEC 61000-6-4: 2020 (33 3432), Elektromagnetická kompatibilita (EMC) Časť 6-4 Všeobecné normy. Norma na emisie - priemyselné prostredia - Francisci, Cyril (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN IEC 61000-6-4: 2019