STN EN ISO 20884: 2020 (65 6113), Ropné výrobky. Stanovenie obsahu síry v automobilových palivách. Vlnovo-disperzná röntgenová fluorescenčná spektrometria (ISO 20884: 2019). - Borovská, Daša (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 20884: 2019