STN EN 1279-2: 2020 (70 1622), Sklo v stavebníctve. Izolačné sklá Časť 2 Dlhodobá skúšobná metóda a požiadavky na prenikanie vlhkosti - Panáček, Pavol (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1279-2: 2018