STN EN 12350-2: 2020 ( 73 1312), Skúšanie čerstvého betónu Časť 2 Skúška sadnutím - Otrubová, Jana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12350-2: 2019