STN EN 12350-4: 2020 (73 1312), Skúšanie čerstvého betónu Časť 4 Skúška zhutniteľnosti - Otrubová, Jana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12350-4: 2019