STN EN 12350-6: 2020 (73 1312), Skúšanie čerstvého betónu Časť 6 Objemová hmotnosť - Otrubová, Jana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12350-6: 2019