STN EN 12350-8: 2020 (73 1312), Skúšanie čerstvého betónu Časť 8 Samozhutniteľný betón. Skúška rozliatím kužeľa - Otrubová, Jana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12350-8: 2019