STN EN 12697-54: 2020 (73 6160), Asfaltové zmesi. Skúšobné metódy Časť 54 Dozrievanie skúšobných telies zmesí s asfaltovou emulziou - Gillinger, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12697-54: 2019