STN EN 13108-31: 2020 (73 6163), Asfaltové zmesi. Požiadavky na materiály Časť 31 Asfaltový betón s asfaltovou emulziou - Gillinger, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13108-31: 2019