STN EN ISO 11393-5: 2020 (83 2720), Ochranné odevy pre používateľov ručných reťazových píl Časť 5 Funkčné požiadavky a skúšobné metódy na ochranné gamaše (ISO 11393-5: 2018) - Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11393-5: 2019