STN EN 15017: 2020 (95 9001), Pohrebné služby. Požiadavky. - Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15017: 2019