STN ISO 6250: 1995 (65 6130), Letecké palivá. Stanovenie vzájomného pôsobenia paliva a vody. - Burianová, Jarmila (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 6250: 1982