TNI CR 13837: 2003 (65 6167), Motorová nafta. Stanovenie filtrovateľnosti. Metóda simulovaného bodu upchatia filtra (SFPP). - Fehér, Pavol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu CR 13837: 2000