TNI CR 13838: 2003 (65 6168), Motorová nafta. Stanovenie filtrovateľnosti. Metóda AGELFI. - Fehér, Pavol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu CR 13838: 2000