STN EN 238: 2000 (65 6183), Kvapalné ropné výrobky. Automobilové benzíny. Stanovenie obsahu benzénu metódou infračervenej spektrometrie. - Bešina, Ivan (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 238: 1996