STN EN ISO 3738: 2000 (65 6188), Ropa a vykurovacie ropné oleje. Stanovenie usadenín. Extrakčná metóda (ISO 3735: 1999). - Bešina, Ivan (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 3735: 1999