STN EN ISO 3104 + AC: 1999 (65 6216), Ropné výrobky. Prehľadné a neprehľadné kvapaliny. Stanovenie kinematickej viskozity a výpočet dynamickej viskozity (ISO 3104: 1994 + TC1: 1997). - Vargovský, Ivan (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma je identická s EN ISO 3104: 1996 vrátane opravy AC: 1996 a opravy AC: 1998