STN EN 61144: 1998 (65 6248), Skúšobná metóda na stanovenie kyslíkového čísla izolačných kvapalín. - Kissová, Lenka; Balog, Karol (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto národná norma je identická s EN 61144: 1993