STN EN ISO 8819: 1999 (65 6476), Skvapalnené ropné plyny. Dôkaz sírovodíka. Metóda s octanom olovnatým (ISO 8819: 1993). - Bešina, Ivan (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN ISO 8819: 1995