STN EN ISO 13758: 2001 (65 6477), Skvapalnené ropné plyny. Hodnotenie suchosti propánu. Metóda podchladeného ventilu (ISO 13758: 1996). - Sitková, Zuzana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 13758: 1996