STN EN ISO 4257: 2002 (65 6486), Skvapalnené ropné plyny. Odber vzoriek (ISO 4257: 2001). - Bešina, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 4257: 2001