STN EN ISO 6251: 2001 (65 6487), Skvapalnené ropné plyny. Korozívne pôsobenie na meď. Skúška na medenom pliešku (ISO 6251: 1996). - Holotík, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 6251: 1998