STN EN ISO 8973: 2001 (65 6488), Skvapalnené ropné plyny. Metóda na výpočet hustoty a tlaku pár (ISO 8973: 1997). - Šimová, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 8973: 1999