STN ISO 1388-4: 2002 (66 0804), Etanol na priemyselné používanie. Skúšobné metódy Časť 4 Odhad obsahu karbonylových zlúčenín prítomných vo väčšom množstve. Titračná metóda - Kočanová, Natália; Melzoch, Karel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 1388-4: 1981 v českom jazyku