STN ISO 1388-5: 2002 (66 0804), Etanol na priemyselné používanie. Skúšobné metódy Časť 5 Stanovenie obsahu aldehydov. Vizuálna kolorimetrická metóda - Kočanová, Natália; Melzoch, Karel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 1388-5: 1981 v českom jazyku