STN ISO 1388-7: 2002 (66 0804), Etanol na priemyselné používanie. Skúšobné metódy Časť 7 Stanovenie obsahu metanolu [obsah metanolu od 0,01% do 0,20% (V/V)]. Fotometrická metóda - Kočanová, Natália; Melzoch, Karel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 1388-7: 1981 v českom jazyku