STN ISO 1388-8: 2002 (66 0804), Etanol na priemyselné použitie. Skúšobné metódy Časť 8 Stanovenie obsahu metanolu [obsah metanolu od 0,10 % do 1,50 % (V/V)]. Vizuálna kolorimetrická metóda - Kočanová, Natália; Melzoch, Karel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 1388-8: 1981 v českom jazyku