STN ISO 1388-9: 2002 (66 0804), Etanol na priemyselné používanie. Skúšobné metódy Časť 9 Stanovenie obsahu esterov. Titračná metóda po zmydelnení - Kočanová, Natália; Melzoch, Karel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 1388-9: 1981 v českom jazyku