STN EN 13189: 2003 (66 1474), Kyselina octová potravinárska. Výrobok vyrobený zo surovín iného ako poľnohospodárskeho pôvodu. Definícia, požiadavky, označovanie. - Sládková, Nadežda; Voldřich, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 13189: 2000