STN ISO 5278: 1995 (66 2101), Benzén. Stanovenie bodu kryštalizácie. - Ottopalová, Ludmila (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 5278: 1980 v českom jazyku