STN ISO 5277: 1995 (66 2103), Aromatické uhľovodíky. Stanovenie zvyšku po odparení výrobkov s bodom varu do 150 °C. - Ottopalová, Ludmila (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 5277: 1981 v českom jazyku