STN EN ISO 1561: 2000 (66 5230), Dentálny odlievací vosk (ISO 1561: 1995). - Janská, Eva (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 1561: 1997