STN EN ISO 7491: 2002 (66 5248), Stomatologické materiály. Stanovenie farebnej stálosti (ISO 7491: 2000). - Gábriš, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 7491: 2000