STN EN ISO 862: 2001 (66 6100), Povrchovo aktívne látky. Slovník (ISO 862: 1984 + Cor 1: 1993). - Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 862: 1995