STN EN 1791: 2000 (66 6120), Povrchovo aktívne látky. Mastné alkyldimetylamínoxidy. Stanovenie obsahu amínoxidu. - Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 1791: 1997