STN EN 12458: 2001 (66 6124), Povrchovo aktívne látky. Stanovenie stability v tvrdej vode. - Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12458: 1999