STN EN 1772: 2001 (66 6129), Povrchovo aktívne látky. Stanovenie zmáčacej schopnosti pri ponorení. - Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1772: 2000