STN ISO 304: 2000 (66 6139), Povrchovo aktívne látky. Stanovenie povrchového napätia ťahaním kvapalinových filmov. - Molnárová, Vlasta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 304: 1985 a technickú optavu TC 1: 1998