STN EN ISO 3743-2: 2020 (01 1605), Akustika. Určovanie hladín akustického výkonu zdrojov hluku pomocou akustického tlaku. Technické metódy pre malé prenosné zdroje v dozvukových poliach Časť 2 Metódy pre špeciálne dozvukové skúšobné miestnosti (ISO 3743-2: 2018) - Pobjecký, Ivan (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3743-2: 2019