STN EN 60898-1: 2020 (35 4170), Elektrické príslušenstvo. Ističe na nadprúdové istenie domových a podobných inštalácií Časť 1 Ističe určené na prevádzku pri striedavom prúde - Čatloš, Marcel (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60898-1: 2019