STN EN ISO 2808: 2020 (67 3061), Náterové látky. Stanovenie hrúbky náteru (ISO 2808: 2019). - Hovorková, Katarína (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 2808: 2019