TNI CEN ISO/TR 52000-2: 2020 (73 0712), Technická normalizačná informácia. Energetická hospodárnosť budov. Zastrešujúce posúdenie energetickej hospodárnosti budov (EHB) Časť 2 Vysvetlenie a zdôvodnenie ISO 52000-1 (ISO/TR 52000-2: 2017) - Sternová, Zuzana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto technická normalizačná informácia je slovenskou verziou CEN ISO/TR 52000-2: 2017