STN EN ISO 5815-1: 2020 (75 7369), Kvalita vody. Stanovenie biochemickej spotreby kyslíka po n dňoch (BSKₙ) Časť 1 Zrieďovacia a očkovacia metóda s prídavkom alyltiomočoviny (ISO 5815-1: 2019) - Borovská, Daša (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 5815-1: 2019