STN EN 50160/A3: 2020 (33 0121), Charakteristiky napätia elektrickej energie dodávanej z verejnej elektrickej siete. (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto zmena A3 STN EN 50160: 2011 je slovenskou verziou európskej normy EN 50160: 2010/A3: 2019