STN ISO 6846: 1995 (66 6617), Fotografia. Čiernobiele fotografické papiere pre obrazovú fotografiu. Stanovenie citlivosti a využiteľného rozsahu expozícií podľa ISO. - Krůs, Josef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 6846: 1992 v českom jazyku