STN ISO 9378: 2002 (66 6625), Fotografia. Vezikulárne mikrografické filmy. Stanovenie citlivosti podľa ISO a expozičného rozsahu podľa ISO. - Nagyová, Margita; Krůs, Josef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 9378: 1993 v českom jazyku