STN ISO 5799: 2002 (66 6631), Fotografia. Priamo exponovaný lekársky a dentálny rádiografický film a systémy spracovania. Stanovenie citlivosti podľa ISO a priemerného gradientu podľa ISO. - Nagyová, Margita; Kult, Jiří (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 5799: 1991 v českom jazyku