STN ISO 10348: 2002 (66 6800), Fotografia. Odpadové vody zo spracovania. Stanovenie obsahu striebra. - Nagyová, Margita; Kult, Jiří (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 10348: 1993 v českom jazyku