STN ISO 6849: 2002 (66 6801), Fotografia. Odpadové vody zo spracovania. Stanovenie bóru. - Nagyová, Margita; Kult, Jiří (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 6849: 1996 v českom jazyku